Ücretsiz Webhosting – webhostingsitesi.com

whs__logo

Bu yazımda Sizlere ücretsiz webhosting hizmeti veren bir siteden bahsedeceğim , aynı zamanda benim sitemin sponsorluğunu yapmaktalar , Siteniz için ücretsiz bir webhosting hizmeti arıyor iseniz bu site tam Size göre , tek yapmanız gereken buradan siteye giriş yapmak ve ücretsiz paketi alan adınız için sipariş geçmek , akabinde hiç bir onay beklemeden paketiniz aktif olmakta ve bilgileri mail adresinize gelmekte.

Bu hizmette neler olduğuna bir bakalım , 100 mb lık bir alan veriyorlar , bu da küçük bloglar ve tanıtım siteleri için çok ideal bir alan , bunun yanında 1 mysql veritabanı ve 1 adet altdomain tanımlayabiliyorsunuz , 1 adet te mail adresi hakkınız bulunmakta.

  • 100 MB Disk Alanı
  • 10 GB Aylık Trafik
  • 1 Alt Domain
  • 1 Mysql Veritabanı
  • 1 E-posta Hesabı
  • Türkçe Cpanel

Hizmetin en güzel yanı servislerinde hiç kesinti olmaması , eğer ücretsiz olarak sunulan limitler yeterli gelmiyorsa kolaylıkla bir üst pakete geçiş yapabiliyorsunuz , daha büyük bir paket tercih edecek olanlar içinde bu küçük ve ücretsiz paket Sistemi satın almadan önce hiç bir ön ödeme yapmadan test etmenizi sağlamakta.

Sitenin bir diğer güzel yanı kar ortaklığı sağlaması , ilk alışverişinizden sonra ortaklık için başvurur iseniz Size bir link sunuluyor ve bu link üzerinden yapılan hosting alımlarında yapılan ödemenin belirli bir kısmı Size +bakiye olarak yansıyor ve 100 tl ye ulaştığında banka hesabınıza yatırıyorlar.

ücretsiz-webhosting

 http://www.webhostingsitesi.com

Share Button

Yorumlar

“Ücretsiz Webhosting – webhostingsitesi.com” için 2 yanıt

  1. yusuf sekban avatarı

    gayet sunucuları perfonmanslı ve stabil çalışmakta ücretsiz sunmuş olduğunuz hizmette acabası….

  2. Emre avatarı

    Özellikler güzel kesinlikle deneyeceğim ancak Hostinger Türkiye’yi tavsiye ederim ben. 2 gb alan ve 100 gb trafik veriyolar ücretsiz olarak. Ücretli planları da var ama kişisel işlerimi sorunsuz hallediyorum. Yazınız için teşekkürler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.